Wie heeft het keurmerk opgericht?

Wie heeft het keurmerk opgericht?

De Scheidingsdeskundige heeft het keurmerk Erkend Scheidingsadviseur® opgericht. De Scheidingsdeskundige heeft als missie “Het verbeteren van de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland”. Het faciliteren van een kwaliteitsregister sluit daar naadloos op aan.

De Scheidingsdeskundige werkt uitsluitend voor professionals die betrokken zijn bij scheidingen. De Scheidingsdeskundige heeft geen commercieel belang bij het begeleiden van de scheidingsconsument. Hierdoor kan de Scheidingsdeskundige haar rol als opleider en kenniscentrum onafhankelijk vervullen. De Scheidingsdeskundige heeft wel een commercieel belang bij het verzorgen van de opleiding, examen en permanente educatie.

De Scheidingsdeskundige is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Hierdoor wordt voldaan aan diverse kwaliteitseisen zoals transparantie, klanttevredenheid en deskundigheid. Opleidingen van de Scheidingsdeskundige zijn in de meeste gevallen geaccrediteerd voor PE punten door de diverse beroepsorganisaties zoals de Mediation Federatie Nederland (MFN), Federatie Financieel Planners (FFP), Register Belastingadviseurs,  Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen(NOAB), et cetera.

 

© Copyright 2022 Erkend Scheidingsadviseur