Contact

  Europalaan 24
  6199 AB  Maastricht-Airport

  info@erkendscheidingsadviseur.com

  Veel gestelde vragen

  Het beroep van scheidingsadviseur of scheidingsbegeleider is niet beschermd. Voor jou als consument is het daarom lastig om de kwaliteit van een professional te beoordelen. Door de titel Erkend Scheidingsadviseur is direct duidelijk dat de aangesloten professional voldoet aan hoge kwaliteitsnormen ten aanzien van de financiële, fiscale en juridische aspecten van een scheiding. Een Erkend Scheidingsadviseur heeft een intensieve opleiding gevolgd, een zwaar examen afgelegd en houdt zijn of haar kennis permanent bij. Daarnaast dient een Erkend Scheidingsadviseur zich te houden aan een gedragscode die jouw belangen dient. Hierdoor weet je zeker dat je een betrokken en aantoonbaar deskundig adviseur in de arm neemt. Mocht er toch iets misgaan? Een Erkend Scheidingsadviseur is verplicht verzekerd tegen beroepsfouten waardoor je schadeloosgesteld kan worden.

  Een Erkend Scheidingsadviseur is deskundige op het gebied van de juridische, financiële en fiscale aspecten van het scheidingsproces. Hierdoor weet de adviseur jou je ten aanzien van al deze terreinen op hoog niveau bij te staan. De door jouw/jullie gekozen Erkend Scheidingsadviseur zal jullie zelf verder informeren over wat je van hem of haar kunt verwachten, zijn/haar werkwijze en jullie zorgvuldig begeleiden.

  Via Vind jouw scheidingsadviseur kun je rechtstreeks contact opnemen met een Erkend Scheidingsadviseur bij jou in de buurt.

  Elke Erkend Scheidingsadviseur is vrij om keuzes te maken over zijn bedrijfsvoering en gehanteerde tarieven en zal je daar vooraf uitgebreid over informeren. Via Vind jouw scheidingsadviseur kun je rechtstreeks contact opnemen met een Erkend Scheidingsadviseur bij jou in de buurt.

  © Copyright 2022 Erkend Scheidingsadviseur