Ledenpagina

Welkom op de ledenpagina van het Register Erkend Scheidingsadviseur®.

Ga naar Mijn RES voor meer informatie over PE punten en het uploaden van certificaten:

Verder vind je op deze pagina nieuws en korte berichten over het register:


Uitnodiging jaarlijks ledencongres van De Scheidingsdeskundige
01.03.2024
Met genoegen kondigen we aan dat jij als lid van het Register Erkend Scheidingsadviseur® kunt deelnemen aan de 2024 editie van het ledencongres van de Scheidingsdeskundige! Dit evenement biedt een gelegenheid om samen te komen, kennis te vergaren en inspiratie op te doen met collega’s uit de scheidingspraktijk.

We hebben een inspirerend programma samengesteld met de thema’s: ‘De ontwikkelingen rondom AI en de relevantie voor de scheidingspraktijk’‘Huisdieren betrokken bij een scheiding’ en ‘De belangrijkste relevante actualiteiten van 2024’. Tussen de sprekers door is er voldoende ruimte voor gezelligheid en om te netwerken met collega’s uit de scheidingpraktijk.

Het programma start om 10.00 uur en wordt om 14.30 uur afgesloten met aansluitend een gezellige borrel.

📍Restaurant Zuiver in Utrecht
📅Vrijdag 21 juni 2024
10.00 – 16.00 uur
💰€ 100,- vrijgesteld van BTW

Webinar Praktijkondersteuning bij een scheidingsboodschap
16.02.2024
Als RES lid mag je kosteloos deelnemen aan dit webinar op 6 maart 2024.
Jasper Horsthuis gaat in gesprek met Jan-Willem van Vugt, oprichter van Scheidingskaart.nl.

Tijdens hun scheiding stuurden hij en zijn ex-vrouw als afsluiting van hun huwelijk een scheidingskaart naar hun sociale kring. Dit leverde zulke positieve reacties op dat Jan-Willem besloot voortaan anderen te helpen met een respectvolle scheidingsboodschap.

Meer informatie een aanmelden


Advieskeuze
16.02.2024
Om de relevantie en naamsbekendheid van het RES te bevorderen hebben we regelmatig contact met partijen die daarbij zouden kunnen helpen. Zo ook met het platform Advieskeuze. Dit platform heeft recent een vernieuwde website en heeft daarbij het Register Erkend Scheidingsadviseur® opgenomen.

Wat betekent dit voor jou? Wanneer je ervoor kiest aan dit platform deel te nemen, kun je ook het logo van het register op jouw persoonlijke profielpagina laten tonen. Je kunt ook zelf bijdrage aan het vergroten van de naamsbekendheid van het RES door het logo te gebruiken in al jouw communicatie en RES achter je naam te vermelden.


Actualiteiten- en Netwerkdag 2025
16.02.2024
Uit de reacties die we inmiddels hebben ontvangen van de enquête valt af te leiden dat er voornamelijk behoefte bestaat aan een actualiteitenbijeenkomst. Mede daarom zal de Actualiteiten- en Netwerkdag van het Register Erkend Scheidingsadviseur® een jaarlijks terugkerende activiteit worden.

🗓️Donderdag 16 januari 2025
Meer informatie een aanmelden


Tip: Combideal RES 💡
19.01.2024

In 2024 krijg jij bij inschrijving voor de opleiding Scheiden en Ondernemers tevens de verdiepingsbijeenkomst DGA en Scheiden ter waarde van €250 cadeau 🎁 Specialist Frank van der Barselaar zal deze bijeenkomst verzorgen in het digitale klaslokaal.

Meer informatie een aanmelden

Nieuwe traditie
11.01.2024
Wat een gezellige afsluiter van een geslaagde eerste Actualiteiten- en netwerkdag van het Register Erkend Scheidingsadviseur®

Mooi om te zien hoe gedreven scheidingsprofessionals met en van elkaar leren en praktijkervaringen konden delen.
Wat ons betreft op naar een nieuwe traditie!


Enquête
We zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen over het register en suggesties om het register beter te maken. Vul via onderstaande link de vragenlijst in. Dit duurt slechts enkele minuten.

Klik hier voor de enquête

Consumentenbrochure
Afgelopen oktober hebben we een brochure ontworpen. Deze brochure onderschrijft jouw kwaliteit en deskundigheid en geeft weer wat jij als Register Erkend Scheidingsadviseur® kunt betekenen voor jouw (potentiële) cliënten. Wil je deze brochure bestellen? Dat kan! Stuur een email naar info@registererkendscheidingsadviseur.nl waarin je jouw postadres en het gewenste aantal folders vermeldt.


Continuïteitsborging in gedragscode
Door langdurige ziekte of overlijden kan de continuïteit van jouw onderneming onder druk komen te staan. Het is belangrijk dat je adequate maatregelen neemt om de continuïteit van jouw dienstverlening voor jouw cliënten. Daarom is de gedragscode uitgebreid met een continuïteitsbepaling.


Vindbaarheid register
Help mee de online relevantie en vindbaarheid van het register te vergroten door het RES logo met link naar de RES website op jouw website en in jouw e-mail handtekening te vermelden.


Zorg dat je op tijd jouw PE punten hebt geregistreerd!
Voor het einde van het jaar moet je voldoende PE punten hebben behaald voor jouw registratie voor het Register Erkend Scheidingsadviseur®. Dit doe je door wekelijks artikelen te lezen via Permanent Actueel (10 PE) en daarnaast 10 PE punten via scheidingsgerelateerde opleidingen. Alle details over de PE punten vind je terug in ‘Mijn RES’, daar kun je ook jouw punten registeren.


Heb je vragen of opmerkingen? Laat het weten via: info@registererkendscheidingsadviseur.nl

© Copyright 2022 Erkend Scheidingsadviseur